מפעל הבוטיק שלנו מייצר עשרות
סוגים של סלטים ביתיים, טריים או מבושלים, שמיוצרים מחומרי הגלם הטובים ביותר. האתגר הכי גדול שעמד בפנינו כשפתחנו את העסק הוא לשמר את הטעמים והמירקמים הביתיים גם בסלטים שמגיעים "מוכנים" ישירות ללקוח. האתגר הזה הוא נקודת הפתיחה שהובילה אותנו להקמת "סלטי גן" - ייצור סלטים ביתיים בכמויות סיטונאות ומבלי להתפשר על הטעם, המירקם והאיכות. בדיוק כמוב בית! הנה עוד כמה אתגרים שהתמודדנו איתם במהלך הדרך שלנו
אתגר השינוע - סלטים ביתיים שמגיעים מוכנים אבל הם טריים ואיכותיים כאילו הכינו אותם במטבח של העסק
האתגר הגדול ביותר של
הפצת סלטים מוכנים למספר רב של נקודות הוא כמובן השינוע. זה חייב להיות שינוע במשאיות קירור, אבל לא רק. יש לתכנן שינוע מוקפד ומקצועי שישמור על המירקם המקורי של הסלטים, על הטריות שלכם ועל הטעם גם אם הם עוברים כברת דרך מהמפעל שלנו למטבח שלכם. אנחנו מצוידים בצי משאיות קירור מתקדמות ובצוות מיומן ואחראי שמוודא שהסלטים יגיעו אליכם בדיוק כמו שהם יצאו מאיתנו.
אתגר האריזות - להקל על הלקוחות בכל השלבים ולייעל עבורם את העבודה במטבח של העסק
אנחנו יודעים שכשאתם בוחרים לרכוש סלטים מוכנים זה לא בהכרח כי אתם לא יודעים להכין אותם, אלא כי אין לכם את הזמן והאמצעים לכך. אתם רוצים לייעל את העבודה והאתגרים שלכם הם האתגרים שלנו. תחילה היינו משווקים את הסלטים בכלים גדולים, כאשר הלקוחות היו נדרשים לארוז אותם מחדש באופן שמתאים להם. זה הוסיף שלב נוסף של עבודה ופגם במטרת ההתייעלות. כיום אנחנו אורזים את הסלטים בפרייבט לייבל עם האריזות והמיתוג האישי שלכם. האריזה נעשית אצלנו במפעל ואתם מקבלים את המוצרים כשהם מוכנים ישירות למכירה ללקוחות שלכם.
אתגר המירקם הביתי - צמצום השימוש במכונות ייצור לטובת תהליכים ביתיים
כשרוצים להכין סלטים ביתיים "לפי הספר" צריך להכין אותם כמו שמכינים בבית. זה אומר שצריך לקצוץ את הירקות בסכין רגילה ולא במכונת קיצוץ חשמלית, לערבב את הסלטים בידיים, לתבל ביד רחבה, ולהשתמש כמה שפחות במכונות יצרניות "מפעליות" וכמה שיותר בתהליכים ביתיים. את האתגר הזה עדיין לא צלחנו עד תום ואנחנו כן משתמשים במכונות כאלה ואחרות. יחד עם זאת, צמצמנו מאוד (ביחס אל
מפעלי סלטים אחרים), את השימוש במכונות האלו ואנחנו עושים ככל יכולתינו כדי לשמר תהליכי בישול ביתיים שיעניקו לסלטים את הטעם והמירקם הביתי והאהוב.