מפעל בוטיק לייצור סלטים ביתיים
מפעל בוטיק לייצור סלטים ביתיים

טעימה על הדרך: טעימות סלטים יכולות להגדיל את המכירות במעדנייה

זה אמנם עשוי להיראות "לא משתלם" במיוחד אבל בפועל ההשקעה בעמדת טעימות של סלטים דווקא יכולה להיות משתלמת מאוד

נכון שאתם פותחים קופסאות סלטים שאף אחד (חוץ מכם כמובן) לא הולך לשלם עליהן, ובכל זאת - לטווח הארוך אתם בהחלט יכולים להגדיל את המכירות במעדנייה. נכון שזה מצריך כוח אדם נוסף, מיקום נוסף במעדנייה שיוקצה לטובת עמדת הטעימות וזו פרוזדורה לא קטנה כל הסיפור הזה. ולמרות כל מה שאמרנו כאן, עמדת טעימות במעדנייה שלכם יכולה להיות מאוד משתלמת להגדלת רווחי העסק! אל תוותרו עליה כל-כך בקלות… ואם חשבתם שתצטרכו גם להכין את כל הסלטים לטעימות אז אין בכך צורך, אנחנו כאן בשביל זה! "סלטי גן" מציעים תפריט סלטים עשיר במיוחד למעדניות ועסקי מזון. אתם תארגנו את עמדת הטעימות ואנחנו נדאג לסלטים שיגדילו את הרווחים!

למה עמדת טעימות כל-כך עובדת?

עמדת טעימות עובדת על כל הסיפור של "חווית לקוח". היא משדרת ללקוח מסרים של פינוק, חדשנות, עניין ומושכת אותו אליה. אנשים נמשכים לדברים שניתנים להם בחינם וגם אם אין להם שום תכנית לקנות מה שמוצג בה, הם נחשפים לטעמים חדשים ונהנים מהפינוק שאתם נותנים להם. חווית הלקוח הזו מאפשרת מגע וקשר אישי וישיר עם הצוות שלכם, דבר שגם הוא לבדו חשוב ליצירת אמון וקשר ארוך טווח בין הלקוח לבין המעדנייה. אם תקפידו על סלטים ומוצרים באמת טובים יתווסף לכל מה שתיארנו פה גם רצון אמיתי ליהנות מהמוצרים גם בבית וכתוצאה מכך קנייה שלהם. כל אלו לא היו קורים אם הסלטים היו מוצגים סתם כך בתוך מקררים ולכן עמדת טעימות כל-כך עובדת.

עמדת טעימות סלטים - ככה תעשו את זה נכון

כדי שעמדת טעימות תשיג את המטרות שלה ותגרום באמת לאנשים לרכוש אותם ולא רק לאכול במקום, היא צריכה להיראות טוב ולהיות מתוכננת כמו שצריך. חשוב להציג את הסלטים בצורה אסתטית, בכלים יפים, במקום נקי שנעים לעצור בו. מומלץ לפתוח את עמדת הטעימות בשעות השיא של המעדנייה, בהן יש כמה שיותר לקוחות שמסתובבים בה. הצוות שעובד בעמדת הטעימות צריך להיות בעל יחסי אנוש מצוינים כדי שיוכל למשוך טועמים ולשכנע אותם לקנות את הסלטים לאחר הטעימות.

סלטים שכדאי להציג בעמדת טעימות:

עמדת הטעימות צריכה קודם כל להיות אסתטית ומפתה ולכן מומלץ להציג בה סלטים שנראים טוב. רצוי שבהיצע הסלטים שמוצג בה יהיו סלטים פופולריים ומוכרים, לצד סלטים חדשים ומיוחדים. אם יהיו רק סלטים מיוחדים אנשים עלולים להירתע מלטעום אותם ולכן חשוב להציג גם את הסלטים המוכרים יותר. עמדת טעימות היא הזדמנות ליצור קהילה סביב המעדניה שלכם, דבר שיתרום להגדלת המכירות והרווחים. אל תוותרו על זה!