אנחנו כאן בשביל הסלטים המיוחדים, חומרי הגלם המעניינים והמתכונים הסודיים שביחד יוצרים סלטים לא שגרתיים. כאלה שהסועדים שלכם יחזרו לאכול אצלכם בשבילם. בדרך כלל אלו סלטים שמצריכים מיומנות וידע בהכנה שלהם, מה שאין לכל העובדים במטבח. הם גם מצריכים מיכשור וציוד מיוחדים וברוב המקרים גם זמן וסבלנות. את כל אלו יש אצלנו בשפע! בכל זאת… כבר מעל 30 שנים שאנחנו מייצרים סלטים מיוחדים (וגם "רגילים") לעסקי מזון שמחפשים להתייעל ולהגדיל את התפריט שלהם. הנה כמה מהסלטים המיוחדים שתמצאו אצלנו
סלטי דגים בשלל טעמים
איך דג יכול להפוך לסלט? ובכן, סלטי הדגים שכולכם וודאי מכירים הם סלטי טונה וגם אותם אנחנו מייצרים עם שילובי מרכיבים לא בהכרח מוכרים. תמצאו אצלנו סלט טונה אמריקאי עם סלרי, סלטי טונה עם או בלי מיונז ועוד. ובנוסף לסלטי טונה "שגרתיים" אנחנו משווקים ללקוחותינו
סלטי איקרה (ביצי דגים) שלא כולם אוהבים אבל מי שכן כנראה מוכן לאכול את זה בכל יום עד שארית חייו.
סלטי קטניות בריאים
כבר כמה עשורים שסלטי קטניות הם "דיבור" רציני בעולם הבריאות והכושר. הם מביאים איתם ערכים תזונתיים מעולים, בנוסף לטעמים אהובים. גם בתחום של
סלטי קטניות אפשר ליצור שילובים מיוחדים כמו קינואה עשבי תיבול, בורגול וירקות, סלטי עדשים עם בטטה ועשבי תיבול, סלטי חומוס ועוד. ההכנה של סלטי קטניות מצריכה זמן רב, שכולל בתוכו השרייה של הקטניות (לפחות חלקן), בישול מדויק וחיבור לחומרי גלם טריים ואיכותיים.
סלטי חצילים בכל טעם או צורה שרצו
חציל הוא אחד מהירקות היותר וורסטילים שקיימים ובכל סלט הוא יראה וירגיש אחרת. יש סלטי חצילים שהם ממרח לכל דבר וגם אותם אפשר ליצור בשלל טעמים: חציל יווני, חציל מיונז, חציל טחינה ועוד. אפשר גם לחתוך את החציל לקוביות, לטגן או לאפות וליצור תיבול שייתן לו אופי אחר בכל פעם. כך למשל אפשר ליצור חצילים בסגנון אסייאתי, חציל מזרחי, חציל טבעי ועוד. הישראלים מאוד אוהבים חצילים, בכל צורה או מירקם, ולא סתם זה אחד מהסלטים היותר נמכרים אצלנו. אנחנו מומחי חצילים!