מאחורי הקלעים של מפעל סלטים - כך נוצרת אחידות בטעם
כשהלקוחות שלכם חוזרים אליכם הם עושים את זה כי הם אהבו את האוכל שלכם. כשהם באים שוב ושוב הם מצפים לקבל את אותו הביס בדיוק והם לא יהיו סלחניים כלפי שינויים כאלה ואחרים
כשמדובר על סלטים שאתם מגישים ההגעה לטעם מדויק וזהה פעם אחר פעם היא משימה מאתגרת במיוחד. מספיק שיש שינוי קטן באיכות חומרי הגלם או עשבי התיבול וזה מיד מורגש בביס. כשאתם רוכשים סלטים מוכנים מספק סלטים וודאו שהוא מצליח לשחזר את אותו הביס פעם אחר פעם.
ב"סלטי גן" אנחנו מייצרים כבר מעל ל-30 שנים סלטים ביתיים למטבחים עסקיים תוך הקפדה על אחידות מדויקת בטעם. הנה חלק מהסודות שלנו כדי להצליח במשימה
מתכונים ברורים ומדויקים שנכתבו לאחר אינספור ניסיונות
מתכון הוא לא בגדר המלצה, הוא חובה של ממש! כנראה שסבתא שלכם לא עובדת לפי מתכון מסודר כשהיא מכינה את המטבוחה שלנו, אבל במפעל הסלטים שלנו מתכון הוא אבן דרך. כל מתכון שאנחנו מכינים נוסה עשרות פעמים עד שהגענו לטעם ולמרקם המדויקים והטובים ביותר. כדי להבטיח ללקוחות שלנו את אותו הביס בכל פעם שהם אוכלים מהסלטים שלנו אנחנו נצמדים למתכונים בכל הכנה מחדש.
חומרי גלם איכותיים בפיקוח צמוד
גם כשנצמדים למתכון אחד מספיק שינוי קטן בחומרי הגלם בשביל שזה ישפיע על טעם הסלטים. ירידה באיכות הירקות וחומרי התיבול תשפיע בהכרח על טעם הסלט, על המירקם שלו ואפילו על אורך חיי המדף שלו. אחד ה"סודות" להבטיח אחידות בטעמי הסלטים שאנחנו מייצרים היא דרך הקפדה על איכות של חומרי הגלם. אנחנו בוררים בקפידה כל מה שנכנס לסלטים שלנו ושומרים על איכות גבוהה ואחידה בכל המוצרים.
צוות עובדים מנוסה ומיומן שהולך איתנו דרך ארוכה
תחלופה גבוהה מידי של עובדים במפעלי סלטים יכולה גם היא להשפיע על אחידות הטעם! אפילו כשנצמדים למתכון ואפילו כששומרים על איכות אחידה בחומרי הגלם. בסופו של דבר העובדים הם "הלב" שמאחורי ובתוך הסלט וכשהם מיומנים ומנוסים הם תורמים תרומה משמעותית לאחידות בטעם של הביס הסופי. צוות העובדים שלנו ב"סלטי גן" הם חלק בלתי נפרד מהמשפחה. הם הולכים איתנו שנים רבות , מכירים היטב את העבודה ומחויבים באופן אישי לטעם אחיד וטוב לכל המוצרים.