איך מוציאים ממפעל תעשייתי סלטים ביתיים מנצחים
כשאתם שומעים על סלטים שהוכנו במפעל בדרך כלל אתם תחשבו שמדובר בסלטים פחות איכותיים מסלטים שהוכנו במתכונת ביתיים. אתם בטח מדמיינים סלטים מתועשים שמוכנסים אליהם מלא דברים לא נחוצים שישמרו על הטעם ויחזיקו את הסלט לאורך זמן.
אנחנו כאן כדי לספר לכם שזה לא כך במפעלים ובטח ובטח לא אצלנו בסלטי גן - שחרטנו על דגלנו את סמל האירות והמצויינות בייצור סלטים למסעדות ומעדניות! דווקא צורת העשייה במפעל יכולה לתת הרבה יתרונות לסלטים שיוצאים ממנו. איך עושים את זה? הנה השיטות.
תהליך הכנה קפדני לירקות, לתבלינים ולמריכיבי הסלטים
דווקא במפעל תעשייתי אפשר לדאוג לתהליך הכנה קפדני ומדוקדק. מפעל שעובד בלהכין סלטים כבר כנראה עבר את כל הטעויות האפשריות וכעת יודע איך לספק את הסלטים המנצחים בין אם זה לשימוש ביתי או למסעדות. קודם כל חשוב לדאוג לחומר גלם איכותי שמגיע היישר מהחלקאות שיש לארץ ישראל להציע. חומר גלם איכותי וטרי יקפיץ את הרמה של האוכל ואפשר להגיד שרק הקפדה על הדבר הזה יעשה הבדל בין הסלט שלכם לסלט שהוא באמת מתועש.
בסלטי גן זה "בני אדם לפני הכל"
במהפכה התעשייתית חשבו שמכונות יחליפו את האדם, היום מתקדמים לאפשרויות הAI שטוענים שיחליפו אותנו לגמרי, אבל מכונה בחיים לא תוכל להחליף ידיים של אדם אמיתי כשזה קשור לאוכל. גם אם מדובר במפעל- אפשר להעסיק אנשים שיחתכו, יערבבו, ויכניסו את המגע הביתי לסלטים. חשוב שאותם אנשים יאהבו את מה שעושים. לא סתם אומרים או שעושים באהבה או שלא עושים בכלל. אתם שאוהב את מה שהוא עושה- רוב הסיכויים שזה ייצא טוב.
הכנת סלטים בכמות מדויקת
בהרבה מפעלים יכינו כמות גבוהה של סלטים כדי שתמיד יהיה בצד לקראת הפצה. שיטה כזאת, מעבר לכך שהיא מורידה את הערך של הסלטים ופוגעת בתאריך התפוגה שלהם, הטעמים שעליהם עבדו כמה ימים בשביל להוציא את הסלט הכי טוב שאפשר כבר התפוגגו ובמקרה כזה- כבר אין מה להפיץ את הסלטים. ההמלצה שלנו היא להכין כל יום מספר סלטים מדויק להפצה, וככה להימנע מאחסון יתר של הפצה לאורך זמן יוריד את ערכם של הסלטים וגם את הסיכוי שייזרקו בסוף.