האפשרויות הן באמת רבות ולצד מפעלים גדולים ומוכרים ישנם מפעלים בינוניים ומפעלים קטנים ומשפחתיים. אמנם אנחנו לא ממש אובייקטיביים אבל אנחנו מאמינים שמפעלים קטנים הם הפיתרון הטוב ביותר עבורכם. היתרונות בייצור סלטים במפעלים קטנים כמו "
סלטי גן" הם רבים ואין לנו ספק שהבחירה הזו תעשה רק טוב לעסק שלכם. הנה חלק מהיתרונות שכדאי להכיר.
ייצור סלטים בתנאים של מטבח ביתי
מה כולנו רוצים בסופו של דבר? סלטים בטעמים שאמא שלנו וסבתא שלנו היו מכינות. בלי קיצורי דרך גדולים מידי, בלי שימוש רב מידי במכונות תעשייתיות ובקיצור:
סלטים בטעמים ביתיים. כדי להגיע לטעמים האלו יש צורך בתנאים ביתיים שקרובים ככל הניתן למה שהיה פעם. במפעלים קטנים אמנם עושים שימוש במכונות, אך הרבה פחות מהשימוש שיש במפעלים גדולים ותעשייתיים. כשהמפעל קטן וכמות הסלטים שמכינים בו היא מבוקרת ומדודה ניתן לעשות זאת בתנאים שקרובים לתנאים במטבח הביתי. הטעמים שמתקבלים בעקבות זאת הם עשירים, טבעיים ואיכותיים בהרבה.
הקפדה יתרה על חומרי גלם איכותיים
גם לגבי איכות חומרי הגלם למפעל קטן יש יותר שליטה על הנושא לעומת מפעל גדול. את כל הפעולה של סינון ומיון הירקות והחומרים ניתן לעשות בהקפדה גדולה יותר ולהבטיח ייצור סלטים מחומרי גלם איכותיים. מפעלים קטנים נחשבים לרוב למפעלי בוטיק, מה שמבטיח תהליך הכנה קפדני לצד שימוש בחומרי גלם משובחים ללא פשרות. כשאתם בוחרים לרכוש
סלטים מוכנים ממפעל קטן אתם יכולים להיות בטוחים יותר שאתם קונים מוצר איכותי שהושקעה מחשבה בכל שלב בתהליך ההכנה שלו. גם במקרה הזה ההבדל העיקרי יבוא לידי ביטוי בטעם.
אפשרות לפיתוח סלטים מותאמים אישית לצרכים שלכם
בתור בעלי עסק בתחום המזון אתם וודאי יודעים שלכל מקום יש את הצרכים שלו. יש בית קפה שצריך סלט טונה עם מיונז, אחר שצריך סלט טונה עם ביצים, יש מסעדה שחייבת רוטב מסוג מסוים למנות שלה ומסעדה אחרת שזקוקה לרוטב ספציפי שרק היא משתמשת בו. מפעלים קטנים יוכלו לפתח עבורכם את המוצרים הייחודיים לכם ולייצר אותם בשבילכם בעוד מפעלים תעשייתיים גדולים זה יהיה יותר מסובך. למפעלים הגדולים יש תפריט מוצרים קבוע שמאוד קשה לשנות בהתאם לצרכים הספציפיים המשתנים של כל לקוח.