זה נכון שאפשר להכין סלטים בבית, אבל זה מצריך זמן, מתכונים מדויקים, חומרי גלם מעולים והרבה סבלנות שלאנשים לא תמיד יש. בגלל זה הם מגיעים למעדניות ומחפשים את הסלטים המוכנים הטובים ביותר. אנחנו "סלטי גן" וכבר מעל לשלושה עשורים שאנחנו מכינים סלטים ביתיים במפעל הבוטיק שלנו ומשווקים למעדניות בכל הארץ. הנה כמה טיפים שלנו על איך כדאי לכם להכין תצוגת סלטים שתגרום ללקוחות לקנות יותר
הקפידו על תצוגה עשירה עם מגוון גדול של סלטים
אם כבר החלטתם
למכור סלטים מוכנים במעדניה שלכם תעשו את זה עד הסוף כשאנחנו אומרים "עד הסוף" אנחנו מתכוונים למגוון עשיר של סלטים. הקפידו על תצוגה עשירה שכוללת גם
סלטים מבושלים, גם סלטים טריים, גם סלטי קטניות, גם מטוגנים וגם בריאים יותר למקפידים. אצלנו ב"סלטי גן" מחכה לכם תפריט גדול במיוחד של סלטים ביתיים מוכנים שמיוצרים בתהליכי הכנה ביתיים מחומרי הגלם הטובים ביותר.
עצבו את התצוגה בצורה אסתטית ומעוררת תיאבון
אומרים שאנשים קודם כל אוכלים עם העיניים ובדיוק בגלל זה חשוב להקפיד על אסתטיקה מירבית בתצוגת הסלטים שלכם. אפשר לסדר לפי צבעים, לבחור מיכלי הגשה יפים ומעוצבים, לסדר בכלים שקופים שהסלטים נראים דרכם וכמובן להקפיד כל הזמן על ניקיון בעמדת התצוגה. ככל שמערך הסלטים למכירה ייראה אסתטי, נקי ומסודר זה יגרום ליותר לקוחות להתעניין בהם ולקנות אותם.
"בר טעימות" הוא חובה בתצוגת סלטים במעדנייה. אל תוותרו עליו
למרות שאמרנו שאנשים "אוכלים עם העיניים" בסופו של דבר הפה הוא זה שטועם ולכן "בר טעימות" חשוב לא פחות מתצוגה אסתטית. תנו ללקוחות לטעום את הסלטים (בצורה מסודרת והיגיינית כמובן), כדי שהם יוכלו לדעת מה מהסלטים לטעמם וירצו לקנות מהם לביתם. הטיפים והרעיונות שהבאנו כאן לקוחים ממעדניות מצליחות וותיקות שמוכרות כבר שנים רבות סלטים מוכנים ומצליחות להגדיל את רווחי המעדניה בזכותם.