כבר מעל ל-30 שנה שאנחנו מייצרים סלטים ביתיים במפעל הבוטיק שלנו "סלטי גן" וממשיכים לשמור על כל המרקמים והטעמים האהובים כל-כך בסלטים ביתיים גם כשאנחנו מכינים אותם בכמויות גדולות ומשווקים לעסקי מזון. איך אנחנו מצליחים לשמור על הטעם הביתי גם בסיטונאות? ובכן, לא נגלה פה את כל הסודות במלואם אבל הנה כמה עקרונות בסיסיים שאנחנו עובדים לפיהם
תהליך הכנה שקרוב ככל הניתן לתהליך הביתי
תהליך הכנה ביתי מבטיח סלט בטעם ביתי! הבעיה מתחילה במפעלים שמנסים לייעל ולקצר את תהליכי ההכנה של הסלטים, מה שפוגע ישירות בטעם הביתי. אנחנו ב"סלטי גן" מאמינים בתהליכים ארוכים וסבלניים ולא פועלים לקצר אותם. אם צריך אנחנו מבשלים שעות, קוצצים ידנית, מערבבים ידנית, מטגנים בסבלנות ועושים כל מה שצריך כדי שלסלטים המוכנים שאנחנו משווקים ללקוחותינו יהיה טעם ומירקם של סלטים ביתיים אמיתיים.
שימוש מופתח במיכשור תעשייתי
זה לא שאנחנו לא משתמשים במיכשור, אבל אנחנו בהחלט משתדלים להפחית את השימוש בו. אנחנו מקפידים לערבב את הסלטים שלנו בידיים, מה שמבטיח להם מירקם ביתי מדויק. גם האריזה מתבצעת בתהליך ידני וללא מכשור וזה מה ששומר על הטעמים והמירקמים של הסלטים שלנו. מטבח הבוטיק שלנו מתכונן כדי
לייצר סלטים בכמויות גדולות והוא מאובזר בציוד שלא מאפיל על הטעמים הביתיים שלו.
בחירה קפדנית של חומרי גלם בדיוק כמו בבית
נכון עגבניה לא יפה לא הייתה נכנסת לסלט שלכם בבית? אז ככה בדיוק אנחנו נוהגים עם חומרי הגלם שלנו. אנחנו בוררים ובוחרים אותם בקפידה ודואגים שרק אלו האיכותיים ביותר ייכנסו לסלטים שלנו. זה נוגע לירקות, לעשבי התיבול, לביצים, לדגים, לקטניות ולכל חומרי הגלם שאנחנו מכינים מהם סלטים ומוצרים. נכון, זה דורש מאיתנו יותר זמן ומאמץ אבל זה בדיוק מה שעושה את ההבדל בין
סלטים מוכנים בטעם מתועש לבין סלטים מוכנים בטעם ביתי.