אנחנו מאוד מקווים שתכננתם במעדניה שלכם מקרר אסתטי של סלטים כי סלטים הם לגמרי הלב הפועם של המסעדה. לקוחות מגיעים למסעדה כדי לרכוש מוצרים טובים ואיכותיים שהם לא מכינים בבית שלהם. אלו יכולים להיות תבשילים, לחמים ומאפים, עוגות וקינוחים וכמובן סלטים, שהם המוצר המוביל במעדניות ברחבי הארץ. אז איך בונים מקרר סלטים מנצח למעדניות? המומחים של "סלטי גן" עם כמה טיפים ורעיונות
מקרר אסתטי עם ויטרינה גדולה ותצוגה מרשימה - קודם אוכלים עם העיניים
יש סלטים שנחשבים יותר אסתטיים (אבל ממש לא פחות טעימים), ויש סלטים שנראים פחות טוב והם מאוד אהובים. כשאתם בונים תצוגת
סלטים במעדניה שלכם אתם צריכים לזכור שהלקוחות אוכלים קודם כל עם העיניים. לכן חשוב לסדר את הסלטים האסתטיים מקדימה, גם אם הם פחות אהובים או מוכרים. הם ימשכו את הלקוחות להתעניין בשאר הסלטים שבמקרר.
קבעו סדר הגיוני וברור לתצוגה של הסלטים
מעבר לאסתטיקה, שהיא חשובה מאוד, צריך להיות סדר בעל היגיון למקרר הסלטים במעדניה. נהוג לסדר לפי סוג הסלטים: טריים, מבושלים, סלטי קטניות, ממרחים , סלטי דגים וכו'. כשיש סדר והיגיון הלקוחות יודעים לאן לגשת לפי מה שהם מחפשים, תהיה להם חווית קנייה טובה והם יבצעו רכישות.
הקפידו על גיוון והחדרת מוצרים חדשים לתצוגה
תצוגת סלטים במעדניה צריכה לכלול גם סלטים חדשים, לא שגרתיים ומיוחדים. גם (ובעיקר!) אם הלקוחות שלכם לא מכירים אותם, זו דרך להביא את זה לידיעתם וכמובן שלהגדיל מכירות. גיוון הוא חשוב מאוד ותראו שעם הגיוון מגיעה התעניינות גבוהה יותר של הלקוחות, הם סומכים עליכם ורוצים שתביאו להם דברים חדשים ומרגשים. אנחנו "
סלטי גן" ואנחנו מפעל סלטים בוטיק שמייצר ומשווק סלטים ביתיים לעסקי מזון. חומרי גלם מעולים, תהליכי ייצור מסורתיים והקפדה על תקני משרד הבריאות בכל מה שקשור לבטיחות המזון. נשמח להגיע גם למעדניה שלכם.