מפעל בוטיק לייצור סלטים ביתיים
מפעל בוטיק לייצור סלטים ביתיים

סיבות לכך שיותר ויותר מסעדות עוברות לספקי סלטים מוכנים

אם אתם מנהלים עסק בתחום המזון ועדיין לא עברתם לרכישת סלטים מוכנים מספק, כדאי שתבדקו את עצמכם!

תעשו מחקר קטן בסביבה שלכם ותראו כמה עסקים כבר עשו את הצעד הזה , ואם תבדקו לעומק הם בטח יספרו לכם כמה זה משמעותי לניהול טוב יותר של העסק וכן, גם לשביעות רצון גבוהה יותר של הלקוחות. לא סתם יותר ויותר מסעדות רוכשות את הסלטים שלהם מספק, זה באמת הדרך הטובה ביותר לייעל את העבודה בעסק ואם מקפידים על ספק טוב - אז גם אין שום סיבה להוריד באיכות, רק להפך.

חיסכון בזמן, בעבודה ובכוח אדם

מצוקת העובדים בענף המסעדנות היא אדירה ורכישת סלטים מוכנים תורמת להתמודדות איתה! הכנת סלטים במטבח של המסעדה שלכם מצריכה עובדים מיומנים (בנוסף לעובדים הרגילים), זמן הכנה ובישול ומקום מתאים במטבח שאולי הוא גם ככה לא גדול. ברגע שאת הסלטים אתם מקבלים מוכנים לאכילה ולהגשה, אתם חוסכים את כל אלו! אנחנו מזמינים אתכם להתרשם מתפריט הסלטים המוכנים שלנו ב"סלטי גן" שכבר מגיע למסעדות ועסקי מזון בכל הארץ. טריות, איכות והקפדה על נהלי משרד הבריאות המחמירים ביותר.

הגדלת התפריט ומעגל הסועדים

סלטים מוכנים יגדילו את התפריט שלכם ואת האפשרויות שאתם יכולים להציע לסועדים. אם עכשיו אתם מסוגלים לספק נניח 10 סוגים של סלטים, דמיינו שהמספר יקפוץ ל-20 ואפילו יותר… זה בהחלט יכול לתרום גם להגדלת מעגל הסועדים בהתאמה והרי זו מטרת העל שלכם. אל תהססו לעשות את הצעד! רק דברים טובים יכולים לצאת ממנו.

היבטים כלכליים משמעותיים

כדי לנהל מסעדה באופן תקין ורווחי צריך לקחת את ההחלטות הנכונות ולעבוד עם הספקים הנכונים. אם תקפידו על בחירה מדויקת של ספק הסלטים שתעבדו איתו תיהנו גם מהיתרונות שדיברנו עליהם בסעיפים לעיל וגם מיתרונות כלכליים משמעותיים. תוכלו לחסוך בכסף ובעובדים וכל זאת מבלי להתפשר על איכות המזון שאתם מגישים, ואפילו להפך! בנוסף לחיסכון בעלויות תפעול, תוכלו גם למנוע או לצמצם את בזבוז המזון בעסק, תוך כך שתזמינו כמויות מדויקות לכם.