השוק רווי, והתחרות על תשומת הלב ובלוטות הטעם של הלקוח הפוטנציאלי הולכת ונעשית מסיבית. מסיבה זו, חשוב עד מאוד להשקיע במזון שמוגש במסעדה, על מנת לגרום ללקוחות לחזור שוב ושוב, ובמקרה הטוב יותר - לחזור בלוויית חברים נוספים. סלטים הם לב ליבה של מסעדה ישראלית. הקהל הישראלי צורך
סלטים בכמויות, מכל הסוגים והמינים. אצלנו במפעל הסלטים הכנו לכם סקירה שתעזור לכם להבין מהם סוגי הסלטים שהלקוחות שלכם אוהבים, ולמעשה, איך לגרום ללקוחות לחזור אליכם שוב ושוב. מזמינים אתכם להימנות בין לקוחות מרוצים, שבוחרים להזמין למסעדות שלהם את מיטב הסלטים של סלטי גן.
סלטים ישראליים לטעמו של הלקוח הישראלי הם חובה
אמנם התפריט הסלטים הישראלי מורכב כיום מתערובת של עדות וסגנונות בישול, אבל יש את הסלטים הבסיסיים שכל מסעדה ישראלית חייבת להגיש. אחרת הלקוחות יהיו מאוכזבים. סלט ערבי, סלט חומוס טרי, מטבוחה וחמוצים הם דוגמאות לסלטי חובה שאתם חייבים להגיש כדי להביא לקוחות מרוצים.
סלטים בטעמים בלתי נשכחים שיש רק אצלכם במסעדה
כדי לגרום ללקוחות שלכם לבחור ולהיכנס דווקא אליכם ולא למסעדה המתחרה מעבר לכביש, אתם חייבים להשאיר לו חוויה של טעם ייחודי. אם תפתחו סלטים מיוחדים, תרכובות של ירקות שרק אתם חשבתם עליהם, תיבולים ייחודיים שיאפיינו דווקא את המסעדה שלכם, הרי שהצלחתם. הלקוחות לא ישכחו כל כך מהר את הטעם הייחודי. הם ידעו שכדי להנות מהסלט שוב, עליהם לטרוח ולהגיע עד למסעדה שלכם, פשוט משום שסלט כזה אין בשום מקום אחר. בסלטי גן אנחנו מוכנים לכל אתגר, ונשמח לעזור לכם לפתח סלט שיהיה ייחודי למסעדה שלכם.
סלטים בהזמנה אישית - יחס אישי לכל לקוח
לקוחות אוהבים יחס אישי. מעבר לסלטים המוצעים לכולם, חשוב מאוד לאפשר ללקוח לבחור בסלט בהרכבה אישית. באופן כזה, תוכלו תמיד לתת מענה לטעם הייחודי של לקוחות המעדינה או המסעדה שלכם, גם, ובמיוחד, אם מדובר בטעם מעניין ולא שגרתי.