על חיסכון בכוח אדם, זמן ומקום עם סלטים ורטבים מוכנים
אנחנו משווקים למסעדות, בתי קפה, מעדניות , חברות קייטרינג ועסקים נוספים ומצליחים לסייע להם, הלכה למעשה, לחסוך בכל הפרמטרים האלו בדיוק. ככה זה עובד:
השאיפה לחיסכון בכסף, בכוח אדם או במקום במטבח היא בטח משהו שאתם מכירים מקרוב בתור עסק בתחום המזון. זו שאיפה שמשותפת לכולם והרי מי לא רוצה לצמצם עלויות ולהגדיל רווחים? אם אתם מרגישים שכבר עשיתם הכל ועדיין לא הצלחתם להגיע לרמת החיסכון שאתם זקוקים לה, הגעתם למקום הנכון. אנחנו "סלטי גן" ואנחנו מטבח בוטיק לייצור סלטים ורטבים מוכנים למטבחים עסקיים.
הכנת סלטים טובים לעסק מצריכה כוח אדם מיומן - יש לכם אותו?
כמו שלא הייתם נותנים לכל אחד להכין את העיקריות או הראשונות אצלכם בעסק, כך גם לא ניתן לסמוך על כל אחד שיכין סלטים. כדי להכין סלטים צריך ידע וניסיון או בקיצור צריך כוח אדם מיומן. אם אין לכם אותו תצטרכו להעסיק במיוחד, מה שכמובן יגרור הוצאות נוספות. וזה עוד לפני שדיברנו על בעיית כוח אדם מקצועי בשוק המסעדות בארץ. תנו לנו להקל עליכם, מגוון סלטים מוכנים ביתיים ואיכותיים מחכים לכם בתפריט שלנו ויגיעו ישירות אליכם מוכנים לאכילה ולהגשה.
סלטים ביתיים ברמה גבוהה דורשים זמן והרבה סבלנות. יש לכם?
כדי להגיע לתוצאה מעולה עם מטבוחה ביתית צריך לבשל אותה במשך שעות עד שהיא מגיעה למרקם של ריבה. את זה רוב האנשים יודעים, אבל יש עוד המון סלטים שמצריכים המון זמן הכנה ובעיקר הרבה סבלנות. זה נוגע לסלטי קטניות, סלטים מבושלים או מטוגנים וגם לסלטים מירקות טריים. הכנה של סלטים טובים ואיכותיים מצריכה זמן וגם כאן אנחנו מזמינים אתכם לחסוך בו (בכל זאת משאב יקר מאוד), ולהיעזר בסלטים המוכנים שלנו.
צריך כלים מיוחדים, מיכשור מתאים, שטח עבודה וציוד מתאים שתופס מקום
אם המטבח בעסק שלכם קטן או בינוני אתם בטח חושבים כל הזמן איך לחסוך במקום לטובת מכשור וציוד הכרחי להכנת מנות בתפריט שלכם. גם הכנה של סלטים דורשת מיכשור וציוד וזה ממש לא מסתכם בקרש חיתוך וסכין טובה… יש לכם מספיק מקום במטבח להכנה עצמית של סלטים? בדקו עם עצמכם היטב ובמידה ותזדקקו לסיוע אנחנו כאן בשבילכם :-)
ניהול נכון של מלאי והקטנת בזבוז מזון במטבחים מקצועיים
ניהול המלאי בעסקי מזון הוא אתגר לא קטן, במיוחד כשמדובר במוצרים טריים כמו ירקות, תבלינים ורכיבי סלטים. כאשר עובדים עם סלטים ורטבים מוכנים, אפשר להוזיל עלויות ולחסוך בבזבוז. הסלטים והרטבים מגיעים באריזות מדודות, שמאפשרות שימוש יעיל לאורך זמן – כך שלא נוצר מצב של פחת או אחסון מוגזם. התוצאה: חיסכון כספי, רענון התפריט והפחתה משמעותית של בזבוז מזון.
סלטים מוכנים מאפשרים לך להתמקד ולפתח מנות דגל משלך
עסקי מזון מצליחים בזכות מנות ייחודיות שמבדילות אותם מהמתחרים. כאשר הסלטים והרטבים מגיעים מוכנים, צוות המטבח יכול להשקיע יותר זמן ביצירת מנות דגל או בפיתוח רעיונות חדשים למנות ייחודיות שמתאימות לאופי העסק. זהו יתרון שמאפשר למטבחים מקצועיים להעניק ללקוחותיהם חוויה קולינרית מקורית ומיוחדת, תוך שמירה על יעילות ועל מנות סלטים איכותיות.
הקטנת עלויות תפעול באמצעות צמצום פחת מזון
עם סלטים מוכנים, נמנעת הצטברות של עודפים מיותרים או מוצרים שמתיישנים ומתקלקלים, שכן הסלטים נשמרים בטריותם ומחכים לשימוש, ללא חשש לפחת. זהו חיסכון משמעותי במיוחד במטבחים, שם מציאות הבזבוז היא נושא מאתגר. צמצום הפחת מצמצם את עלויות התפעול, ומאפשר לעסקי המזון להפנות משאבים לחידושים ולפיתוח.
שימוש ברטבים מוכנים: לא רק לחיסכון בזמן אלא גם להגברת יצירתיות
הרבה פעמים רטבים שנעשים במטבח דורשים זמן רב, ידע, והתאמות חוזרות כדי לשמור על עקביות. רטבים מוכנים מאפשרים לשף ולצוות לשלב את היצירתיות שלהם על בסיס טעמים ומרקמים מובנים מראש, ולהוסיף נגיעות אישיות שמתאימות למנות מיוחדות בעסק. כך אפשר להציע ללקוחות חוויית טעמים חדשה ומפתיעה, ולתת לכל מנה את האופי הייחודי שלה.
סלטים ורטבים מוכנים כחלק מההיערכות לשעות עומס ושיא
בזמני שיא, כמו צהריים או סופי שבוע, עסקים קולינריים מתמודדים עם ביקוש גבוה וזמני המתנה קצרים. סלטים ורטבים מוכנים מאפשרים להיערך לשעות העומס בצורה חלקה ומהירה, כך שניתן להציע מנות איכותיות גם כאשר העומס במטבח מגיע לשיאו. מעבר לכך, הכנה מוקדמת של הסלטים מאפשרת למטבח לעמוד בעומסים בלי להוריד ברמת השירות ובאיכות המנות.
חיסכון בעלויות גיוס והכשרת עובדים
מכיוון שהכנת סלטים ורטבים דורשת מיומנות והשקעת זמן בהכשרה, הפתרון של סלטים מוכנים מסייע להימנע מהצורך להכשיר או להעסיק כוח אדם נוסף במיוחד לתחום זה. הצוות הקיים יכול להתרכז במטלות עיקריות, מה שמפחית את עלויות גיוס והכשרת עובדים.