אם אתם בעלי מסעדות בטח תהיתם לעצמכם איך בוחרים
ספק לסלטים שלכם. יכול להיות אפילו הייתה לכם חוויה לא נעימה עם ספק בעבר ואתם תוהים מה עשיתם לא נכון בדרך. הכנו לכם תהליך למה אתם צריכים לשים לב כשאתם בוחרים ספק לסלטים.
סלטים שמיוצרים מחומרי גלם איכותיים בלבד
בראש ובראשונה בתור בעלי מסעדות הכי יהיה חשוב לכם שהמוצרים שמהם עשויים הסלטים יהיו מוצרים איכותיים וברמה הכי גבוהה מכמה סיבות: על מנת שלקוחות יאהבו את הסלטים וירצו לחזור כדי לרכוש אותם שוב, וגם בשביל להימנע ממצבים שבהם חומרי הגלם לא איכותיים או במצב הכי גרוע- מקולקלים מה שיכול לגרום למצבים בריאותיים קשים שיגרמו לחוסר נעימות במקרה הטוב ולתביעה משפטית במקרה הרע. לכן, חשוב לברר מול הספק מאיפה הוא מביא את הסחורה שלו, כמה זמן מהרגע שהסלט מוכן הוא יושב במקרר ועוד.
אספקת סלטים זמינה ומהירה
לכל מסעדה יש את הקצב שלה מבחינת מספר מנות שהם מכינים כל יום ובכמות מוצרים שהם משתמשים. לכן, חשוב לברר מול הספק האם הוא מסוגל להתאים את עצמו להספק שלכם ולספק לכם את כל המוצרים בזמן ללא עיכובים. מסעדה ללא מוצרים נחוצים, בטח שבטח סלטים, הופכת למסעדה לא מקצועית שכנראה לקוחות לא ירצו לחזור אליה.
סלטים בסיטונאות במחירים הוגנים
אין ספק שמחיר הסלטים הוא עניין משמעותי בבחירת
ספק סלטים למסעדה. בתור בעלי מסעדות אתם תרצו כמובן לא לבזבז כספים מיותרים אך עם זאת גם לא להתפשר ברמת איכות הסלטים שלכם. לכן חשוב לקבל כמה הצעות מחיר, להשוות ביניהם ולהבין, יחד עם הפרמטרים הקודמים שצוינו, איזה ספק הכי משתלם לכם גם מבחינת המחיר וגם מבחינת האיכות. אם אתם מאוד רוצים לסגור ספק מסוים כי הוא בעיניכם הכי מקצועי ואיכותי מבחינת חומרי גלם וזמינות אך המחיר גבוה, תוכלו לבקש הנחה במידה ואתם מתכוונים להזמין כמות גדולה כל חודש. ספקים לפעמים מפתיעים עם ההנחות שהם מסוגלים לתת לכם חשוב לשקול את האופציה הזו.