מפעל ייצור סלטים למסעדות
הנה כמה דברים שצריך להקפיד עליהם כשבוחרים מפעל לייצור סלטים מוכנים.
מפעל ייצור שמכין סלטים בטעמים ביתיים, איך זה בדיוק מסתדר ביחד? לכאורה זה באמת נשמע מוזר ולא אמור להסתדר. הרי סלטים איכותיים למסעדות אמורים להיות בטעמים ביתיים, בתהליך הכנה קפדני, עם חומרי גלם איכותיים וידי אדם שמעורבות בכל התהליך. אז איך זה מסתדר עם מפעל ייצור שיש בו מכונות? ובכן, אמנם קוראים לנו "מפעל ייצור", אבל למעשה מדובר במטבח לכל דבר ועניין. אנחנו ב"סלטי גן" מפעילים מטבח מוסדי של ייצור סלטים למסעדות, מעדניות, בתי מלון ועסקי מזון נוספים. למרות שאנחנו מייצרים סלטים בסיטונאות, אנחנו מקפידים לעשות זאת בתהליך ייצור ביתי ולהשתמש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר.
אל תהססו לבדוק שהוא נושא בכל התעודות והאישורים של משרד הבריאות ושאלו אותו כל מה שחשוב לכם לדעת. הדבר האחרון שתרצו הוא לגרום חלילה לקילקול קיבה ובמקרה של סלטים זה קורה לא פעם לצערנו. ישנם חומרי גלם רגישים יותר כמו למשל מיונז, חומוס, ואחרים ולכן יש להקפיד על כך ביתר שאת. בחרו בחוכמה את מפעל הסלטים שאתם עובדים איתו!
מפעל לייצור סלטים מוכנים שעומד בכל הדרישות של משרד הבריאות
כשאתם מכינים את האוכל במטבח של המסעדה שלכם אתם שולטים בטריות חומרי הגלם ובתהליך ההכנה, ויודעים שאתם עושים כל שביכולתכם כדי לשמור על נהלי הבריאות המחמירים ביותר. ומה קורה כשאתם קונים סלטים מוכנים ממפעל? במקרה הזה עליכם לוודא שאתם קונים מיצרן שמקפיד על הנהלים בדיוק כמו שאתם מקפידים.