הכנה של
סלטים ביתיים טובים מצריכה זמן, כוח אדם מיומן, מכשור מתאים וידע. יש לכם את אלו? גם אם כן זה עדיין יצריך מכם לפנות המון זמן ומקום ייעודי בעסק כך שלא בטוח שזה באמת יהיה משתלם. אנחנו "סלטי גן" ואנחנו כאן כדי לדאוג שתגישו סלטים ביתיים בעסק שלכם תוך חיסכון משמעותי בעלויות והתייעלות בעבודה. לפניכם מדריך לבעל עסק מזון שחושב לעבוד עם ספק סלטים מוכנים
הכירו את קהל הסועדים שלכם ובחרו סלטים שמתאימים לו
לפני הכל אתם צריכים להכיר היטב את קהל הסועדים בעסק שלכם וכך להתאים לו את הלטים שתרכשו מהספק. האם מדובר באנשי המשרדים? משפחות עם ילדים? סועדים שמחפשים מזון בריא? אחרי שתערכו מיפוי עמוק תבינו לאיזה סלטים אתם זקוקים ותוכלו למצוא את הספק המתאים שמתמחה בסלטים האלו. אם אתם מסעדה מזרחית חשוב שלספק יהיו סלטי חומוס,
סלטי טחינה, חצילים, טאבולה, חמוצים וכבושים מכל הסוגים וכל מה שמסעדה מזרחית חייבת להחזיק. מעדניית בריאות זקוקה לסלטי קטניות, ממרחים בריאים וסלטים טריים ואיכותיים.
בחרו בספק סלטים שאתם סומכים על הטעמים שלו, על האיכות ועל בטיחות המזון
כשבוחרים
ספק סלטים חשוב לברר כמה דברים קריטיים שאם הוא לא עומד בהם הוא לא יכול להתאים לכם: טעמים מעולים וללא פשרות, איכות חומרי הגלם ובטיחות המזון. מבחינת הלקוחות שלכם זה כלל לא משנה אם רכשתם את הסלטים או הכנתם אותם בעצמכם, ואתם הכתובת לכל דבר. בחרו ספק סלטים שעומד בסטנדרטיים הגבוהים ביותר.
בדקו אופציה של ייצור סלטים בהתאמה אישית להעדפות של הלקוחות שלכם
פעמים רבות ספקי סלטים מחזיקים תפריט קבוע ו"נעול" שלא ניתן לשנות. לא ניתן לשנות תיבול, להוסיף או להחסיר מרכיב ובטח שלא לארוז עם מותג הבית שלכם. כדי באמת לייעל את העבודה מומלץ לבחור ספק סלטים עם אופציה לייצור בהתאמה אישית. כך תוכלו לדייק את הטעמים והמרקמים ולהתאים אותם באופן מושלם לצרכים שלכם. זו הדרך הטובה ביותר לייעל ולחסוך זמן וכסף.